Żyrardów24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa: Osoby interesująca się astronomią - Żyrardów24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa

Skocz do zawartości

Witaj na Żyrardów24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa

Ponad 1000 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie…i ponad 150.000 wyświetleń w miesiącu ... Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się...
Guest Message © 2010 DevFuse

Ikona Informacja

Chcesz dodać ogłoszenie na forum ? Teraz możesz zrobić to swobodnie. Wprowadziliśmy zmianę która umożliwia dodawanie ogłoszeń na forum w dziale "Targowisko Miejskie" bez konieczności rejestrowania się. Zapraszamy do korzystania z tej opcji.

Została także wprowadzona możliwość swobodnej wypowiedzi dla osób niezarejestrowanych na forum w działach "Miasto Żyrardów" oraz "Dyskusje Różne". Zapraszamy do korzystania z forum i prowadzenia dyskusji.

Osoby interesująca się astronomią Pomoc w ustawieniu teleskopu. Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   daniel4g 

• Grupa Użytkownik
  • Postów 20
  • Rejestracja 24-luty 08

Napisano 30 lipiec 2010 - 11:56

Witam,
Poszukuje osoby interesującej się astronomią. Dokonałem zakupu teleskopu Sky-Watcher (Synta) BKP2001 200mm x 1000mm z montażem HEQ5 PRO SynScan i niestety potrzebuję pomocy w prawidłowym ustawieniu go. Jeśli znacie kogoś takiego będę wdzięczny za kontakt.
Mój telefon 695 737 747.

Pozdrawiam
Daniel
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Robert.Sadowski 

• Grupa Użytkownik
  • Postów 256
  • Rejestracja 25-sierpień 06

Napisano 02 sierpień 2010 - 09:47

Wyświetl postUżytkownik daniel4g dnia 30 lipiec 2010 - 11:56 napisał

Witam,
Poszukuje osoby interesującej się astronomią. Dokonałem zakupu teleskopu Sky-Watcher (Synta) BKP2001 200mm x 1000mm z montażem HEQ5 PRO SynScan i niestety potrzebuję pomocy w prawidłowym ustawieniu go. Jeśli znacie kogoś takiego będę wdzięczny za kontakt.

Też mam problem z Sky-watcher SK1501PEQ3-2 150.
Już jest nas dwóch :-)
Pozdrawiam,
Robert
www.drzewapolski.pl
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   PiteRroN 

• nWo 4 Life
  • Grupa Moderator
  • Postów 593
  • Rejestracja 19-maj 05

Napisano 02 sierpień 2010 - 17:28

Może poszukajcie pomocy >>TUTAJ<< lub >>TUTAJ<< . :gwizdze:
Prawdopodobnie znajdzie się tam wielu posiadaczy takich teleskopów.
Instrukcja ustawienia teleskopu jest też na >>TEJ<> stronie. Nie znam się wiec tylko takie propozycje z mojej strony ;)

Użytkownik PiteRroN edytował ten post 02 sierpień 2010 - 17:50

Dołączona grafika
0

Udostępnij ten temat:

Szybka odpowiedź