Skocz do zawartości

Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa

Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się...
Guest Message by DevFuse

- - - - -

przejazd ul. Okrzei

29 odpowiedzi w tym temacie

#21 PiteRroN

.,¸_¸,.Dzień Konia.,¸_¸,.

• Moderator
  • 2413 postów

Napisano 29 sierpień 2011 - 17:33

Wyświetl postUżytkownik eltom dnia 29 sierpień 2011 - 17:26 napisał

...Ale widocznie sklepikarze chcą parkować przed sklepami i urzędami i poszły naciski do UM, by tego nie zmieniać. Takie jest moje zdanie. Miał być deptak i ścieżka, a wyszło jak zwykle gówno.

Zbierz dużą grupę buczących i gwiżdżących rowerzystów na uroczystym, przedwyborczym przecięciu wstęgi to może ktoś się opamięta :P

Użytkownik PiteRroN edytował ten post 29 sierpień 2011 - 17:35

#22 eltom

Doświadczony

• Użytkownik
  • 764 postów

Napisano 29 sierpień 2011 - 17:53

Da się załatwić, pytanie tylko kiedy to cholerne otwarcie? Skoro nie było otwarcia i odbioru prac, to jakim prawem jeżdżą tam samochody?
Dołączona grafika

"Nigdy się z wami nie zgodzę. Ja jestem z innej gliny." - A. Wilk - prezydent Żyrardowa

#23 Gość_Zbyszek

• Gość

Napisano 26 listopad 2011 - 14:09

Wielkie porządki na ul. Okrzei. Koło dawnej ciepłowni wyrwano szyny z ulicy, poprawiono chodnik. To taki drugi etap modernizacji tej ulicy?

#24 matmi

Kombatant

• Użytkownik
  • 1862 postów

Napisano 26 listopad 2011 - 14:19

raczej nie - prędzej zagospodarowanie terenu przy Okrzei
NIE DLA POLANICY ZDRÓJ!!! Z DALEKA OD TEGO MIASTECZKA

#25 Gość_Zbyszek

• Gość

Napisano 26 listopad 2011 - 14:23

masz na myśli teren po ciepłowni? Doszły mnie słuchy że tam ma być Tesco.

#26 matmi

Kombatant

• Użytkownik
  • 1862 postów

Napisano 26 listopad 2011 - 14:46

raczej budynki mieszkalne
NIE DLA POLANICY ZDRÓJ!!! Z DALEKA OD TEGO MIASTECZKA

#27 Rogacz

Bóg Wszystkich Troli Forumowych ;)

• Support
  • 4829 postów

Napisano 26 listopad 2011 - 15:08

Jeżeli chodzi o tą ciepłownie obok lidla zgodnie z planem powinna tam być galeria.
"Nasze blizny, obojętne czy te widoczne czy te noszone w sercu, mówią nam kim jesteśmy i gdzie byliśmy."Rogacz
---------
Dołączona grafika
---------
"Jeżeli żyjesz to oddychasz, jeżeli oddychasz to mówisz, jeżeli mówisz to zadajesz pytania, jeżeli pytasz myślisz, jeżeli myślisz to poszukujesz, jeżeli poszukujesz to zdobywasz doświadczenia, jeżeli doświadczasz to się uczysz, jeżeli się uczysz to sie rozwijasz, jeżeli się rozwijasz to marzysz, jeżeli marzysz to znajdujesz, a gdy znajdujesz - zaczynasz wątpić, jeżeli wątpisz to kwestionujesz, jeżeli kwestionujesz to dążysz do zrozumienia, jeżeli rozumiesz to wiesz, gdy już wiesz ,chcesz wiedzieć więcej, a jeżeli chcesz wiedzieć więcej to znaczy że żyjesz."

#28 Rencista.

Weteran

• Użytkownik
  • 3224 postów

Napisano 26 listopad 2011 - 15:27

Zgodnie z planem miejscowym dopuszczalna jest na tym terenie budowa marketu o pow. do 2000 m2 W związku z budową na terenie Żyrardowa marketów rośnie zaniepokojenie drobnego i małego biznesu,że markety w krótkim czasie wyeliminują z rynku miejscowych lokalnych przedsiębiorców, co może się negatywnie odbić na budżecie miasta, a rok 2012r. zapowiada się rokiem trudnym z powodu napiętego budżetu.

#29 eltom

Doświadczony

• Użytkownik
  • 764 postów

Napisano 26 listopad 2011 - 16:30

A kto i co spowodowało brak kasy miejskiej? No? Pytam się kto i co spowodowało te braki?
Dołączona grafika

"Nigdy się z wami nie zgodzę. Ja jestem z innej gliny." - A. Wilk - prezydent Żyrardowa

#30 Gość_Zbyszek

• Gość

Napisano 26 listopad 2011 - 16:55

Torowisko na Okrzei zlikwidowano. A czy torowisko na POW jest jeszcze?