Skocz do zawartości

Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa

Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się...
Guest Message by DevFuse

- - - - -

wypadek

183 odpowiedzi w tym temacie

#181 eltom

Doświadczony

• Użytkownik
  • 764 postów

Napisano 14 grudzień 2011 - 21:39

Wina kierowcy. Odszkodowanie i wszelkie pokrywanie kosztów leczenia wypłaca ubezpieczyciel z konta ubezpieczenia kierowcy.
Dołączona grafika

"Nigdy się z wami nie zgodzę. Ja jestem z innej gliny." - A. Wilk - prezydent Żyrardowa

#182 Gość_Czesio544

• Gość

Napisano 14 grudzień 2011 - 22:21

Wyświetl postUżytkownik eltom dnia 14 grudzień 2011 - 21:39 napisał

Wina kierowcy. Odszkodowanie i wszelkie pokrywanie kosztów leczenia wypłaca ubezpieczyciel z konta ubezpieczenia kierowcy.

A to już po sprawie jest ?

#183 eltom

Doświadczony

• Użytkownik
  • 764 postów

Napisano 14 grudzień 2011 - 22:34

Chyba tak, skoro wypłacają odszkodowanie. Musi być wina orzeczona skoro zwracają wszystkie koszty leczenia z konta ubezpieczeniowego TIR-a. Tak się dowiedziałem ostatnio, chyba że te baby znów mnie w maliny wpuszczają.
No nie wiem, pół roku czasu, to chyba wystarczająco długi okres, by określić winowajcę.

Użytkownik eltom edytował ten post 14 grudzień 2011 - 22:37

Dołączona grafika

"Nigdy się z wami nie zgodzę. Ja jestem z innej gliny." - A. Wilk - prezydent Żyrardowa

#184 Gość_Czesio544

• Gość

Napisano 14 grudzień 2011 - 23:11

Pół roku w naszym sądownictwie to wcale nie tak długo :D. Ja wiem, że "poszedł" akt oskarżenia na kierowcę tira. Dalej to już nie wiem.