Skocz do zawartości

Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa

Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się...
Guest Message by DevFuse

- - - - -

nowy market w Żyrardowie

38 odpowiedzi w tym temacie

#1 mandarek

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 23 lipiec 2011 - 16:00

witam

Słyszałem, że buduje się w Żyrardowie nowy market tym razem budowlany, Patio Color czy coś takiego.

Nie wiem dokładnie gdzie, ale podobno jeszcze w tym roku otwarcie wie ktoś coś o tym.

#2 Wioślarz

Weteran

• Przyjaciel
  • 2134 postów

Napisano 24 lipiec 2011 - 00:20

Wyświetl postUżytkownik mandarek dnia 23 lipiec 2011 - 16:00 napisał

witam

Słyszałem, że buduje się w Żyrardowie nowy market tym razem budowlany, Patio Color czy coś takiego.

Nie wiem dokładnie gdzie, ale podobno jeszcze w tym roku otwarcie wie ktoś coś o tym.

Nie wiem konkretnie gdzie, ale wiem, że "Patio Color" nie jest firmą samą w sobie, a grupą firm zrzeszonej w Ogólnopolskiej Sieci Detalicznej PATIO COLOR. W naszym rejonie pracuje firma " Zacisze" i jeśli to prawda, to stawiam że to jest jej inicjatywa. Dziwne to trochę, bo i tak "pompuje" towar do wszystkich sklepów w okolicy, ale nie mnie oceniać działania rekinów. Kiedyś tak, ale już kilka lat nie jestem w tym temacie.

#3 Maria1983

Świeżak

• Użytkownik
  • 87 postów

Napisano 24 lipiec 2011 - 08:05

kilka dni temu w sieci było ogłoszenie na kierownika hutrowni ' Zacisze' w Żyrardowie, więc pewnie ma to jakiś związek z powstaniem nowego sklepu...

#4 mandarek

Nowicjusz

• Topic Starter
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 24 lipiec 2011 - 23:47

Wyświetl postUżytkownik Maria1983 dnia 24 lipiec 2011 - 08:05 napisał

kilka dni temu w sieci było ogłoszenie na kierownika hutrowni ' Zacisze' w Żyrardowie, więc pewnie ma to jakiś związek z powstaniem nowego sklepu...

a jakiś link? na jakiej stronie to było?
czy tylko na kierownika czy też na sprzedawców?

#5 PiteRroN

.,¸_¸,.Dzień Konia.,¸_¸,.

• Moderator
  • 2414 postów

Napisano 25 lipiec 2011 - 02:10

:414: Zacisze tylko na kierownika
http://www.pracuj.pl...,oferta,2123316

....ale

InwazjaPC sporo ofert rzuciła i na kierownika i na handlowców...
http://www.pracuj.pl...,oferta,2127157
http://www.pracuj.pl...,oferta,2136697

Użytkownik PiteRroN edytował ten post 25 lipiec 2011 - 02:12

#6 teqton

Doświadczony

• Użytkownik
  • 657 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 12:16

Wczoraj z daleka widziałem plakat informujący o otwarciu patio color w grudniu tego roku, ale nadal nie wiem dokładnie w którym miejscu, napisane było chyba ul. 1 maja 56, ale nie jestem pewien.

#7 Łukanyo

mgr Blokers

• Użytkownik
  • 1208 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 12:18

Dawna baza PKSu koło Lotosa
Jezus nie może zostać królem Polski, ponieważ osoba skazana prawomocnym wyrokiem nie może pełnić funkcji publicznej.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Chip do wolnossącego dający kupę koni, magnetyzery przyspieszające samochód, załóż sobie jeszcze duże koła z tylu i mało z przodu, będziesz miał zawsze z górki.

#8 teqton

Doświadczony

• Użytkownik
  • 657 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 12:18

Guzik prawda !

#9 Łukanyo

mgr Blokers

• Użytkownik
  • 1208 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 13:28

A moze adres Cie sie pokrecił. Nie 65? 56 to okolice Straży miejskiej
Jezus nie może zostać królem Polski, ponieważ osoba skazana prawomocnym wyrokiem nie może pełnić funkcji publicznej.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Chip do wolnossącego dający kupę koni, magnetyzery przyspieszające samochód, załóż sobie jeszcze duże koła z tylu i mało z przodu, będziesz miał zawsze z górki.

#10 teqton

Doświadczony

• Użytkownik
  • 657 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 14:49

No właśnie coś koło tego, kobita mi mówiła że to gdzieś koło TARTI ale nadal nie wiem w którym miejscu dokładnie to się otwiera. Jestem tylko pewien że nie będzie to na bazie PKS bo tam dopiero teren równają.

Użytkownik teqton edytował ten post 21 listopad 2011 - 14:50

#11 Łukanyo

mgr Blokers

• Użytkownik
  • 1208 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 16:39

jak spojrzysz tak głębiej to hala stoi :)

#12 zygioo

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 20:40

Zaznaczyłem na mapce: http://tinyurl.com/patiocolormapka , zielona strzałka to patio color, a literką A oznaczyłem teren PKS, gdzie powstaje park handlowy Marcredo (buduje Elbfonds Development).

#13 Łukanyo

mgr Blokers

• Użytkownik
  • 1208 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 21:31

Czyli Teq pomylił cyfry :D

#14 Łukanyo

mgr Blokers

• Użytkownik
  • 1208 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 21:34

Wyświetl postUżytkownik teqton dnia 21 listopad 2011 - 14:49 napisał

No właśnie coś koło tego, kobita mi mówiła że to gdzieś koło TARTI ale nadal nie wiem w którym miejscu dokładnie to się otwiera. Jestem tylko pewien że nie będzie to na bazie PKS bo tam dopiero teren równają.

Za te "kobity" to mam taką chęc wam przyp...ć słownikiem. :) A jak koło TARTI to miała racje tylko to spore koło musi byc :)

#15 teqton

Doświadczony

• Użytkownik
  • 657 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 22:02

No pisałem że nie jestem pewny. A co ci się w kobitach nie podoba ? :P Ale tak czy siak dzięki za info :)

#16 Wioślarz

Weteran

• Przyjaciel
  • 2134 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 22:07

Wyświetl postUżytkownik Łukanyo dnia 21 listopad 2011 - 21:31 napisał

Czyli Teq pomylił cyfry :D

Mieszka daleko, ma prawo być nie w temacie i nie widzieć hali! :P :D

#17 kasiulam19

Żółtodziób

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 21 listopad 2011 - 22:10

Wyświetl postUżytkownik Łukanyo dnia 21 listopad 2011 - 21:34 napisał

Za te "kobity" to mam taką chęc wam przyp...ć słownikiem. :) A jak koło TARTI to miała racje tylko to spore koło musi byc :)

Sporego koła nie będzie, bo TARTI właśnie szykuje drugi teren tuż za firmą TECHNOPOL Group. W zeszłym tygodniu postawili ogrodzenie i powoli działają dalej.

#18 zico

Doświadczony

• Użytkownik
  • 563 postów

Napisano 22 listopad 2011 - 02:47

i wydaje mi się że to właśnie o tę inwestycję chodzi . ponieważ właśnie tam jest adres 1 Maja 65 :D

#19 Kuczan

Żółtodziób

• Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 22 listopad 2011 - 16:17

Wyświetl postUżytkownik zico dnia 22 listopad 2011 - 02:47 napisał

i wydaje mi się że to właśnie o tę inwestycję chodzi . ponieważ właśnie tam jest adres 1 Maja 65 :D

Zacisze to jedno a Tarti to drugie ;)
Wbrew wszystkiemu działam po swojemu

#20 WIDZ

Świeżak

• Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 22 listopad 2011 - 18:18

Nowy market powstaje na ul. Czystej za stacja paliw Lotos. Dziekuje za uwagę.