Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa
![]() |
Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się... |
Guest Message by DevFuse
Sklepy z karmą dla zwierząt
Rozpoczęty przez kasiaS, 10 sie 2011 09:36
15 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 sierpień 2011 - 09:36
Witam serdecznie.Moim drodzy bardzo potrzebuje waszej pomocy i bardzo szczerych odpowiedzi na następujące pytania.Czy w żyrardowie jest wystarczająca ilość sklepów z karmą dla zwierząt <karma typu royal canin ,josera bosh ,purina>???Czy chcielibyście aby taki sklep powstał w centrum??? czy chętnie byście z niego korzystali???bardzo proszę o poważne odpowiedzi!
Napisano 10 sierpień 2011 - 22:41
Moj pies, po operacji, przez 5 lat tylko na specjalistycznej karmie royala żył, raz na dwa miesiące zamawiałem u weterynarza 25kg i nawet się nie rozglądałem po mieście, czy takie sklepy są. Kiedyś sprawdzałem w Jankach to ceny sklepowe były sporo wyższe.
Napisano 12 sierpień 2011 - 10:49
Użytkownik kasiaS dnia 10 sierpień 2011 - 09:36 napisał
Witam serdecznie.Moim drodzy bardzo potrzebuje waszej pomocy i bardzo szczerych odpowiedzi na następujące pytania.Czy w żyrardowie jest wystarczająca ilość sklepów z karmą dla zwierząt <karma typu royal canin ,josera bosh ,purina>???Czy chcielibyście aby taki sklep powstał w centrum??? czy chętnie byście z niego korzystali???bardzo proszę o poważne odpowiedzi!
Osobiście zamawiam poza Żyrardowem karmę dla psa (royal canin dla ON). Jeżeli dasz radę zejść z ceną poniżej konkurencji to klienci na pewno będą.
Napisano 16 sierpień 2011 - 22:54
Użytkownik Bercik dnia 12 sierpień 2011 - 22:24 napisał
A wg mnie zdecydowanie za mało jest sklepów z karmą dla zwierząt ale na wagę. Jest na wschodzie(szeroki wybór) i na wysockiego, ale wybór byle jaki. Dodam, że nie chodzi mi o psią karmę.
A mi brakuje sklepu w którym można kupić spirulinę forte dla ryb ale na wagę.
Narazie zamawiam na allegro.
Napisano 27 wrzesień 2011 - 11:50
Karmy suche na wagę dość szybko wietrzeją, ja nigdy takich nie kupuję. Uważam,że owszem, w Żyrardowie jest wystarczająca ilość sklepów z karmą dla zwierząt i niepotrzebny jest kolejny. Ja bym nie odwiedzała nowego sklepu, gdyż mam już swój ulubiony sklep, gdzie kupuję dla swojego kota karmę.
Napisano 27 wrzesień 2011 - 13:39
Ja karmę dla psa zamawiam w sklepach internetowych, ceny niskie i dostawa do domu.
http://www.fotoadam.eu - fotografia made by mój mąż