Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa
![]() |
Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się... |
Guest Message by DevFuse
Położna
Rozpoczęty przez Oncia, 03 lis 2011 20:02
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 listopad 2011 - 09:17
Może najpierw sprawdź, czy można mieć swoją położną. Podobno od niedawna nie można. Ja miałam panią Rybicką, nie mam porównania z innymi, bo rodziłam tylko raz, ale ogólnie jest w porzadku.
Ja rodziłam w Żyrardowie i ogólnie nie narzekam - może przydałoby się, żeby personel trochę rzetelniej informował o stanie zdrowia dziecka i mamy (generalnie wszyscy zachowywali się jakby to była jakaś wielka tajemnica, albo też uważali, że matka przy porodzie pierwszego dziecka wie już wszystko, bo pewnie skończyła ze dwa fakultety z neonatologii i położnictwa). Poza tym opieka i warunki w porządku. Naprawdę nie ma co demonizować naszej porodówki.
Ja rodziłam w Żyrardowie i ogólnie nie narzekam - może przydałoby się, żeby personel trochę rzetelniej informował o stanie zdrowia dziecka i mamy (generalnie wszyscy zachowywali się jakby to była jakaś wielka tajemnica, albo też uważali, że matka przy porodzie pierwszego dziecka wie już wszystko, bo pewnie skończyła ze dwa fakultety z neonatologii i położnictwa). Poza tym opieka i warunki w porządku. Naprawdę nie ma co demonizować naszej porodówki.
Użytkownik elmirka edytował ten post 04 listopad 2011 - 09:25
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych