Skocz do zawartości

Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa

Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się...
Guest Message by DevFuse

- - - - -

Pomóżmy Policji - zidentyfikujmy bandytę !

bandytyzm Policja bezprawie tusk zamieszki marsz niepodległości

71 odpowiedzi w tym temacie

#1 bergerac

Doświadczony

• Użytkownik
  • 672 postów

Napisano 12 listopad 2011 - 23:37

Oto nasz bohater, ktoś go w końcu rozpozna

Dołączona grafika

A o to czyn którego się dopuścił

Tępmy bandytyzm !
Ja mam fizjonomię brzydką, język niewyjściowy a i szujowaty jestem

#2 Rogacz

Bóg Wszystkich Troli Forumowych ;)

• Support
  • 4829 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 00:45

Bergerac - masz rację - trudno będzie zidentyfikować tego bandytę - kamerzystę który stał i nagrywał to zamiast pomóc.
"Nasze blizny, obojętne czy te widoczne czy te noszone w sercu, mówią nam kim jesteśmy i gdzie byliśmy."Rogacz
---------
Dołączona grafika
---------
"Jeżeli żyjesz to oddychasz, jeżeli oddychasz to mówisz, jeżeli mówisz to zadajesz pytania, jeżeli pytasz myślisz, jeżeli myślisz to poszukujesz, jeżeli poszukujesz to zdobywasz doświadczenia, jeżeli doświadczasz to się uczysz, jeżeli się uczysz to sie rozwijasz, jeżeli się rozwijasz to marzysz, jeżeli marzysz to znajdujesz, a gdy znajdujesz - zaczynasz wątpić, jeżeli wątpisz to kwestionujesz, jeżeli kwestionujesz to dążysz do zrozumienia, jeżeli rozumiesz to wiesz, gdy już wiesz ,chcesz wiedzieć więcej, a jeżeli chcesz wiedzieć więcej to znaczy że żyjesz."

#3 bergerac

Doświadczony

• Topic Starter
  • Użytkownik
  • 672 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 00:53

Twój post, już nie po raz pierwszy zrobił na mnie piorunujące wrażenie, no ale dobra, wróćmy już do tematu.
Kolejne zachowanie pokazujące profesjonalizm urzędników i funkcjonariuszy naszego Państwa

http://www.youtube.c...d&v=GtmT-QNL164

W sumie nie ma co się dziwić ostrej reakcji jak były tam (wg TVN-U)wygłaszane agresywne hasła, głównie Bóg, Honor, Ojczyzna
http://www.wykop.pl/...honor-ojczyzna/

Użytkownik bergerac edytował ten post 13 listopad 2011 - 00:59

#4 Łukanyo

mgr Blokers

• Użytkownik
  • 1208 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 01:06

A rękawice używane w MMA to "poszkodowany" miał zupełnie przypadkiem założone, żeby mu ręce od lodów nie zmarzły na które sie z dzieciakami wybrał.
Jezus nie może zostać królem Polski, ponieważ osoba skazana prawomocnym wyrokiem nie może pełnić funkcji publicznej.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Chip do wolnossącego dający kupę koni, magnetyzery przyspieszające samochód, załóż sobie jeszcze duże koła z tylu i mało z przodu, będziesz miał zawsze z górki.

#5 Rogacz

• Support
  • 4829 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 01:08

Bergerac - ciebie to kręci? Jak bronisz debili którzy zamiast wziąć się do roboty demolują miasto, atakują niewinne osoby bo flagę niosły?

Dlaczego tego nagrania nie pokażesz w całości? Bo co? Bo nie pomagasz znaleźć tych co napadli osoby które flagi niosły? Ale na policjanta który zgodnie z prawem zainterweniował bo ignorowano wezwania do zachowania spokoju robisz nagonkę?
Zamiast być patriotą, próbować zmienić ten kraj - eliminować z otoczenia elementy które nam wszystkim zagrażają, ty się czepiasz czegoś bo to ciebie nakręca.
Tego że pogardzili Polską flagą - nie dostrzegasz. Starszego człowieka który był przerażony - nie dostrzegasz.
Dostrzegasz Policjanta który był bardziej wystraszony o swoje życie niż oni, bo wiedział że jak przegnie zawsze się znajdzie ktoś taki jak ty kto będzie go obsmarowywał.

Powtórzę moje pytanie - dlaczego nie umieszczasz zdjęć z początku tego nagrania? Dlaczego?

Kiedyś mi się wydawałeś inteligentnym człowiekiem - mającym coś do wniesienia w życie żyrardowskich for, a dzisiaj... sorry memory ale na pogardę zasłużyłeś.
"Nasze blizny, obojętne czy te widoczne czy te noszone w sercu, mówią nam kim jesteśmy i gdzie byliśmy."Rogacz
---------
Dołączona grafika
---------
"Jeżeli żyjesz to oddychasz, jeżeli oddychasz to mówisz, jeżeli mówisz to zadajesz pytania, jeżeli pytasz myślisz, jeżeli myślisz to poszukujesz, jeżeli poszukujesz to zdobywasz doświadczenia, jeżeli doświadczasz to się uczysz, jeżeli się uczysz to sie rozwijasz, jeżeli się rozwijasz to marzysz, jeżeli marzysz to znajdujesz, a gdy znajdujesz - zaczynasz wątpić, jeżeli wątpisz to kwestionujesz, jeżeli kwestionujesz to dążysz do zrozumienia, jeżeli rozumiesz to wiesz, gdy już wiesz ,chcesz wiedzieć więcej, a jeżeli chcesz wiedzieć więcej to znaczy że żyjesz."

#6 bergerac

Doświadczony

• Topic Starter
  • Użytkownik
  • 672 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 01:28

Przyznam się że nie bardzo wiem jak ten Twój post skomentować ale może spróbuję.

Zamieściłem link, jednoznacznie wskazujący na łamanie prawa przez "funkcjonariusza", takich zachowań nic nie usprawiedliwia - Zgadzamy się ?

Lećmy więc dalej....

Bycie patriotą to m.in. szacunek dla swoich przodków, dla swoich korzeni a nie dla bycia "nowoczesnym" wyjątkowo "intelygentym" i jedznocześnie "elytarnym". Bóg,Honor i Ojczyzna to chociażby dla mnie nie są słowa bez znaczenia (pomimo tego że jestem nie wierzący). U mnie w domu się kolędy śpiewa, jajko święci, choinkę na wigilię przystraja a i komuchami, byłymi członkami PZPR-u się jednocześnie pogardza(mendom wybaczyć nie potrafię).
U mnie na wigilii jest karp a nie stek wołowy, u mnie kolędy wszyscy znają, orła i krzyż szanują a i wielu moich przodków chociażby za to żebym na forum swobodnie mógł pisać swoje życie pod znakiem tej flagi,orła i krzyża oddało.

Podejrzewam że nigdy się nie zrozumiemy

P.S.
Flagi w psie gówna nie wetknę, genitaliów na krzyżu nie zawieszę a i zniczy nie "obszczam".
Może i zacofany, "nieeuropejczyk" jestem ale szybciej nad tym boleć zacznę niż się zeszmacę

Użytkownik bergerac edytował ten post 13 listopad 2011 - 02:15

#7 Gość_turboneta

• Gość

Napisano 13 listopad 2011 - 02:23

Gdybyś dołączył tu choć kilka fotek bandytów, którzy na chwilę obecną nie wiadomo gdzie są zatrudnieni, a rzucali kamieniami i czym poparło w policjantów i innych ludzi, demolowali co popadło i katowali innych, to pomyślałabym, że prawy z ciebie obywatel.
Nawet bardzo chciałabym tak o tobie myśleć ale tak jakoś nie wychodzi mi to. Ciekawe dlaczego?

#8 Łukanyo

mgr Blokers

• Użytkownik
  • 1208 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 07:19

Bergerac, pozdrów swoich kolegów - patriotów :)

może z 0:15 kogoś poznajesz?

a może wiesz co takiego strasznego zrobił reporter na samym początku filmu? Nie? To Ci powiem. Stał za blisko barierki przy której szli "patrioci". Może znasz któregoś z nich?
Nie chce mi sie wrzucać tu linków ale na youtubie jest tego pełno.

Użytkownik Łukanyo edytował ten post 13 listopad 2011 - 07:20

Jezus nie może zostać królem Polski, ponieważ osoba skazana prawomocnym wyrokiem nie może pełnić funkcji publicznej.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Chip do wolnossącego dający kupę koni, magnetyzery przyspieszające samochód, załóż sobie jeszcze duże koła z tylu i mało z przodu, będziesz miał zawsze z górki.

#9 Jancio

Weteran

• Użytkownik
  • 2136 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 09:54

Wyświetl postUżytkownik bergerac dnia 12 listopad 2011 - 23:37 napisał

Oto nasz bohater, ktoś go w końcu rozpozna
Tępmy bandytyzm !

Podziwiam ludzi inteligentnych widzących źdźbło w oku innych, a nie widzących belki w swoim. Tenże policyjny wywiadowca powinien stanąć przed sądem razem z innymi zatrzymanymi za znęcanie się, ale to nie powód by reklamować kiboli
"Jeżeli w ogóle warto coś robić, to warto to robić dobrze" - Albert Einstein

#10 MiG25

Forumowicz

• Użytkownik
  • 310 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 11:55

Trzeba piętnować każde złe zachowanie ,również w szeregach Policji , to jest również w ich interesie ,żeby tacy ludzie tam nie pracowali.Jedna taka czarna owca w szeregach Policji i zszargana opinia całości...
Rogacz , i wcale takie piętnowanie nie jest od razu obroną tych debili demolujących miasto. Najlepiej byłoby przypisać jednej stronie kolor czarny ,a drugiej biały , i siły dobra powinny wybić siły zła co do jednego , niestety rzeczywistość jest inna , zarówno po jednej stronie jak i po drugiej są debile (choć w zdecydowanych mniejszościach).

#11 flower1973

Szycha

• Moderator
  • 5204 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 11:59

A ja zacytuję Janusza Korwina-Mikke, hasło na które on się często powołuje: "Chcącemu nie dzieje się krzywda". Jeśli ktoś zadziera z państwem bo ma taką zachciankę, to niech się spodziewa że w nagrodę dostanie od państwa kopa w twarz, a nie kwiaty. Po prostu.
Krzysztof - jest zmienny, o nierównym charakterze. Raz jest spokojny, raz nieznośny. Jest mężczyzna o dużej inteligencji, błyskotliwym i często potrafi potrafi wybuchnąć, gdy słuchacz nie nadąża. Poza tym lubi imprezowe życie z dobrym trunkiem i jedzeniem.

#12 CAM-VID

Szycha

• Administrator
  • 7969 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 12:00

Wyświetl postUżytkownik bergerac dnia 13 listopad 2011 - 01:28 napisał

Może i zacofany, "nieeuropejczyk" jestem ale szybciej nad tym boleć zacznę niż się zeszmacę

Zanim umieścisz jakiś filmik to obejrzyj go sobie dokładnie bo durnia z siebie robisz.

Wyświetl postUżytkownik MiG25 dnia 13 listopad 2011 - 11:55 napisał

Trzeba piętnować każde złe zachowanie ,również w szeregach Policji , to jest również w ich interesie ,żeby tacy ludzie tam nie pracowali.Jedna taka czarna owca w szeregach Policji i zszargana opinia całości...

Akurat w tym przypadku robił co do niego należało.

Załączone miniatury

• Załączona grafika: MMA.jpg

A ten cały Cam-Vid. Byś do kościoła poszedł i pomodlił się bezbożniku
Dołączona grafika
I na kolanach o przebaczenie prosić do Częstochowy się udał

#13 Rogacz

• Support
  • 4829 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 12:00

@Mig25 - dla mnie jest bo w tym samym nagraniu mamy przykłady po obu stronach. A co robi Bergerac? Tylko Policjanta wstawia - zapomina o drugiej stronie. Dlatego on dla mnie ich broni. Powinien jak już to zdjęcia wszystkich wstawiać.
---------
Dołączona grafika
---------

#14 Gość_turboneta

• Gość

Napisano 13 listopad 2011 - 12:03

Wyświetl postUżytkownik bergerac dnia 13 listopad 2011 - 01:28 napisał

Podejrzewam że nigdy się nie zrozumiemy

Podejrzewam, że Rogacz wcale z tego powodu nie ubolewa i pozwolę sobie pójść dalej...jestem taka bezczelna, iż śmiem podejrzewać brak zrozumienia wystepujący pomiędzy tobą i całkiem sporą grupą ludzi :)

#15 MiG25

Forumowicz

• Użytkownik
  • 310 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 12:06

Wyświetl postUżytkownik CAM-VID dnia 13 listopad 2011 - 12:00 napisał

Zanim umieścisz jakiś filmik to obejrzyj go sobie dokładnie bo durnia z siebie robisz.

Akurat w tym przypadku robił co do niego należało.

Modelowe zdjęcie zatrzymywania bandyty :)
Na każdym szkoleniu Policji powinni to pokazywać jako wzór :)

EDIT : No a może policjant też trenuje MMA i na widok rękawic poczuł się jak na ringu.... Choć z drugiej strony faulował używając gazu :) Więc powinien zostać zdyskwalifikowany.

Użytkownik MiG25 edytował ten post 13 listopad 2011 - 12:11

#16 Gość_turboneta

• Gość

Napisano 13 listopad 2011 - 12:21

Wyświetl postUżytkownik MiG25 dnia 13 listopad 2011 - 11:55 napisał

Zgadzam się z tym. Leżącego i obezwladnionego człowieka nie powinno się kopać.
Jeżeli zaś chodzi o stanowisko bergeraca to bardzo zastanawia mnie dlaczego nigdzie nie widać żadnego głosu oburzenia i potępienia zachowania bandytów, którzy zaserwowal nam wszystkim taką "zabawę" w tak ważny dzień, a tak ogromne zaangażowanie w piętnowaniu niewłaściwego (przyznaję) zachowania policjanta.
Jak dla mnie te proporcje są za bardzo zaburzone.

#17 MiG25

Forumowicz

• Użytkownik
  • 310 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 12:28

Może dlatego ,że to jest oczywiste ( mam nadzieję ,że dla bergeraca też)

W każdym razie mnie to wkurza gadka tych ,że Policja zachowała się wzorowo i zaraz będą przyznawać sobie odznaczenia itd. (identycznie jak z kapitanem Wroną , gdzie nawet nie poczekali na zakończenie prac komisji...) zgodnie z hasłem zwycięzców się nie sądzi....

Użytkownik MiG25 edytował ten post 13 listopad 2011 - 12:29

#18 Gość_turboneta

• Gość

Napisano 13 listopad 2011 - 12:33

Wyświetl postUżytkownik MiG25 dnia 13 listopad 2011 - 12:28 napisał

Może dlatego ,że to jest oczywiste ( mam nadzieję ,że dla bergeraca też)

Musisz się nauczyć, że nasza oczywistość wcale nie musi być oczywistoscią innych.

#19 Gość_Czesio544

• Gość

Napisano 13 listopad 2011 - 12:40

Bergerac. Jak jesteś taki wrażliwy na krzywdę ludzką i łamanie prawa to bądź konsekwentny i zamieść fotki pozostałych kilku tysięcy innych bandytów rzucających kamieniami, podpalających samochody, bijących reporterów, rzucających kamieniami. Pomóżmy Policji zidentyfikować bandytów. WSZYSTKICH a nie jednego nadgorliwego glinę.

Użytkownik Czesio544 edytował ten post 13 listopad 2011 - 12:40

#20 CAM-VID

Szycha

• Administrator
  • 7969 postów

Napisano 13 listopad 2011 - 12:43

Wyświetl postUżytkownik turboneta dnia 13 listopad 2011 - 12:21 napisał

Zgadzam się z tym. Leżącego i obezwladnionego człowieka nie powinno się kopać.

Na wojnie obowiązują inne reguły niż w podręcznikach dobrego zachowania.

Uczestniczy się w zadymie na własną odpowiedzialność. Gość zakłada rękawice nie po to aby mu było ciepło tylko żeby kogoś lać. Powinien być przygotowany, że dostanie w odwecie 5 razy mocniej.

System marchewki na bandziora nie zadziała. Bandzior jest, jak powiedział dziś poseł Żelichowski, jak dobra śmietana. Im się go bardziej ubije tym lepiej.
A ten cały Cam-Vid. Byś do kościoła poszedł i pomodlił się bezbożniku
Dołączona grafika
I na kolanach o przebaczenie prosić do Częstochowy się udał