Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa
![]() |
Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się... |
Guest Message by DevFuse
32 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 listopad 2011 - 10:24
Użytkownik kibic dnia 13 listopad 2011 - 00:01 napisał
witam,
czy ktoś z forumowiczów był na dzisiejszym spotkaniu naszych??? chłopców z Czarnymi Radom??
czy ktoś z forumowiczów był na dzisiejszym spotkaniu naszych??? chłopców z Czarnymi Radom??
co w Twoim poście oznacza NASZYCH?? 2 zawodników z Żyrardowa?? w tym pewnie jeden albo i dwóch na ławce.
Na mecze na takim poziomie, w takiej lidze przychodzą głównie znajomi, tutaj przychodzi mało kibiców bo nie ma kogo oglądać na boisku z Żyradowa, a znajomi zawodników z Warszawy nie będą jeździli na takie mecze.
Chcieli wyższy poziom sprowadzając właściwie cały zespół, to trzeba się liczyć z brakiem dopingu
Napisano 17 listopad 2011 - 17:06
ale przeciez to nie chodzi o to ze jest tylko 2 zawodnikow z naszego miasta....caly zespol reprezentuje miejscowy klub wiec trzeba ich wspomagac dopingiem:)
warto sie zebrac i troche podopingowac nawet w ramach sprawdzenia zgrania miejscowej publicznosci lubiacej siatkowke
warto sie zebrac i troche podopingowac nawet w ramach sprawdzenia zgrania miejscowej publicznosci lubiacej siatkowke
Napisano 21 listopad 2011 - 21:30
Chętnie zawitam na meczyk od czasu do czasu o ile będzie informacja wcześniej, ale żeby zaraz się zrzeszać? to zaraz trzeba będzie biegać, załatwiać się spotykać z tym czy tamtym, składki płacić ...eeee
Nie no żarcik... najzwyczajniejszy brak czasu. Dawaj informację wcześniej to się spotkamy, bo siatkówka fajna jest
Napisano 21 listopad 2011 - 21:47
napewno przed najblizszym meczem dam znac na forum...moze po wspolnym dopingowaniu, niektorzy przekonaja sie do tego by wspolnie zajac sie taka inicjatywa...
a co do tego klubu kibica to nie chcialem zeby to wygladalo tak, zeby trzeba bylo placic jakies skladki itp...poprostu chcialem by w soboty kiedy sa mecze u nas to przyjsc i pospiewac
a co do tego klubu kibica to nie chcialem zeby to wygladalo tak, zeby trzeba bylo placic jakies skladki itp...poprostu chcialem by w soboty kiedy sa mecze u nas to przyjsc i pospiewac
Napisano 03 grudzień 2011 - 20:06
witam ponownie
był ktoś może z forumowiczów na dzisiejszym meczu koszykarzy?? powiem szczerze że byłem mile zaskoczony bo poszedłem na mecz za namową ojca i przyszła grupka 15 chłopaków, pożyczyli od obsługi hali bęben i troche pośpiewali...ja jedynie mogłem wspomóc ich klaskaniem bo gardło niedomaga...
fajnie byloby gdyby w przyszla sobotę kiedy zagraja nasi siatkarze u nas tez byla taka grupka kibiców...
był ktoś może z forumowiczów na dzisiejszym meczu koszykarzy?? powiem szczerze że byłem mile zaskoczony bo poszedłem na mecz za namową ojca i przyszła grupka 15 chłopaków, pożyczyli od obsługi hali bęben i troche pośpiewali...ja jedynie mogłem wspomóc ich klaskaniem bo gardło niedomaga...
fajnie byloby gdyby w przyszla sobotę kiedy zagraja nasi siatkarze u nas tez byla taka grupka kibiców...
Napisano 05 grudzień 2011 - 19:53
UWAGA!
!!
w najbliższą sobotę(10 grudnia) nasi siatkarze zagrają mecz we własnej hali z MKS MOS Wola Warszawa.
zapraszam wszystkich kibiców chętnych do czynnego kibicowania naszej drużynie
co do godziny meczu podam jutro
mam nadzieje że ktoś z forum zawita na meczu
nasza aktualna grupa kibiców siada na trybunach zaraz za sędzią głównym, wiec zapraszamy nowych kibiców
ja będę na 100%, łatwo mnie rozpoznać bo jestem najmłodszy z całej grupy tych kibiców
jeszcze raz serdecznie zapraszam
w najbliższą sobotę(10 grudnia) nasi siatkarze zagrają mecz we własnej hali z MKS MOS Wola Warszawa.
zapraszam wszystkich kibiców chętnych do czynnego kibicowania naszej drużynie
co do godziny meczu podam jutro
mam nadzieje że ktoś z forum zawita na meczu
nasza aktualna grupa kibiców siada na trybunach zaraz za sędzią głównym, wiec zapraszamy nowych kibiców
ja będę na 100%, łatwo mnie rozpoznać bo jestem najmłodszy z całej grupy tych kibiców
jeszcze raz serdecznie zapraszam