Skocz do zawartości

Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa

Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się...
Guest Message by DevFuse

Kto już był/jadł w nowym lokalu Przysmaki babuni w loftach?

jedzenie lofty odzież

• Nie możesz odpowiedzieć
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 agniechaww

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 24 listopad 2011 - 21:43

Dostałam ulotkę i koleżanka mówiła mi, że dobre mają pierogi - podobno od poniedziałku mieli mieć nowe menu.

Ktoś już był sprawdzał nowe menu?

Przy okazji podobno w loftach koło tego lokalu otworzyli fajny sklep dla kobiet 30+ Quiosque

http://www.quiosque.pl/PL/#/katalog/

#2 PiteRroN

.,¸_¸,.Dzień Konia.,¸_¸,.

• Moderator
  • 2414 postów

Napisano 24 listopad 2011 - 22:24

Obok tego lokalu byłem jedynie w 50style i zaopatrzyłem się wreszcie w solidne buty i getry na treningi, do Przysmaków wstąpiłem na barszczyk i był całkiem niezły jak na pieniądze, które kosztował ;)

#3 goosiaa

Doświadczony

• Użytkownik
  • 443 postów

Napisano 25 listopad 2011 - 22:21

Barszczyk może być, pierogi tez zjadliwe, ale jeśli chodzi o krokiety z mięsem, to sama sól.

#4 agniechaww

Nowicjusz

• Topic Starter
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 28 listopad 2011 - 12:46

Polubiłam ich stronę na FB i byłam już skosztować nuggetsy z nowego menu dobre są w sumie takie same jak w MC Donalds, skrzydełek nie jadłam, ale też podobno są ok

http://www.facebook....67942798&type=1

#5 królowa

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 27 grudzień 2011 - 15:51

Jadłam kilka razy pierogi z mięsem - są ok, barszczyk bardzo dobry. Ceny w porządku. Ostatnio spróbowałam nuggetsów i skrzydełek, bo panowie sprzedawcy bardzo je zachwalali. No i się baaaardzo zawiodłam. Nuggetsy - masakra jakaś, lepsze można kupić w dyskoncie spożywczym, nie wiem co było w środku, na pewno nie kurczak. Skrzydełka "śmiech na sali" wyglądają jak żabie udka :/ Ucieszyłam się gdy otwierali "przysmaki ;) babuni" bo często jadam "na mieście", ale po rozszerzeniu menu stracili na pewno wielu klientów. Szczerze, to wstydziłabym się takie nuggetsy sprzedawać i polecać je klientom.

#6 Judyta

Doświadczony

• Użytkownik
  • 569 postów

Napisano 27 grudzień 2011 - 16:40

Krytyka trochę za mocna, ale potrzebna bo może pomóc. Dwa razy zamawiałyśmy posiłki z dostawą. Pierwszy raz było ok. Drugim razem pogubili się z zamówieniem. Może 5 porcji to za dużo dla dostawcy bo dotarł po godzinie z zimnymi posiłkami i nie wszystko dostarczył. Składałyśmy reklamację. Sądzę że potrzebują jeszcze trochę czasu. Jakość- dla mnie średnia. Nie jestem wybredna, ale muszą się lepiej starać.
Klienta straconego później trudno odzyskać.
Życzę im jednak powodzenia.
Bo nieważne co w twym życiu się dzieje.Wiem, że człowiek jest lepszym gdy się śmieje
I nieważne co w twym życiu się stanie Musisz odnaleźć swoją drogę .......w tym bałaganie

#7 królowa

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 02 styczeń 2012 - 14:51

Mam wrażenie, że niektóre wypowiedzi w tym temacie zawierają "lokowanie produktu"

#8 Esk

Żółtodziób

• Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 02 styczeń 2012 - 18:34

Jadłam jakiś czas temu pierogi i dało się zjeść, choć te z mięsem-za dużo masła wg.mnie,a te z kapustą zbyt kwaśne. Ogólnie zgadzam się z Judytą, jakość średnia, muszą się bardziej postarać.
Dołączona grafika

#9 Szopen

Rutyniarz

• Użytkownik
  • 991 postów

Napisano 02 styczeń 2012 - 18:38

A ciasto nie słone w pierogach, to jakaś odskocznia od wszelkiego rodzaju hamburgerolandów itp.
Oskubałem dzisiaj z piór, mojego anioła stróża
A każdepióro to mój grzech...
I każde z piór znamieniem tchórza
Znamieniem tchórza jest.

Czarny Kapelusz