Dostałam ulotkę i koleżanka mówiła mi, że dobre mają pierogi - podobno od poniedziałku mieli mieć nowe menu.
Ktoś już był sprawdzał nowe menu?
Przy okazji podobno w loftach koło tego lokalu otworzyli fajny sklep dla kobiet 30+ Quiosque
http://www.quiosque.pl/PL/#/katalog/
Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa
![]() |
Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się... |
Guest Message by DevFuse
Kto już był/jadł w nowym lokalu Przysmaki babuni w loftach?
Rozpoczęty przez agniechaww, 24 lis 2011 21:43
jedzenie lofty odzież
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 listopad 2011 - 22:24
Obok tego lokalu byłem jedynie w 50style i zaopatrzyłem się wreszcie w solidne buty i getry na treningi, do Przysmaków wstąpiłem na barszczyk i był całkiem niezły jak na pieniądze, które kosztował
Napisano 28 listopad 2011 - 12:46
Polubiłam ich stronę na FB i byłam już skosztować nuggetsy z nowego menu dobre są w sumie takie same jak w MC Donalds, skrzydełek nie jadłam, ale też podobno są ok
http://www.facebook....67942798&type=1
http://www.facebook....67942798&type=1
Napisano 27 grudzień 2011 - 15:51
Jadłam kilka razy pierogi z mięsem - są ok, barszczyk bardzo dobry. Ceny w porządku. Ostatnio spróbowałam nuggetsów i skrzydełek, bo panowie sprzedawcy bardzo je zachwalali. No i się baaaardzo zawiodłam. Nuggetsy - masakra jakaś, lepsze można kupić w dyskoncie spożywczym, nie wiem co było w środku, na pewno nie kurczak. Skrzydełka "śmiech na sali" wyglądają jak żabie udka :/ Ucieszyłam się gdy otwierali "przysmaki
babuni" bo często jadam "na mieście", ale po rozszerzeniu menu stracili na pewno wielu klientów. Szczerze, to wstydziłabym się takie nuggetsy sprzedawać i polecać je klientom.
Napisano 27 grudzień 2011 - 16:40
Krytyka trochę za mocna, ale potrzebna bo może pomóc. Dwa razy zamawiałyśmy posiłki z dostawą. Pierwszy raz było ok. Drugim razem pogubili się z zamówieniem. Może 5 porcji to za dużo dla dostawcy bo dotarł po godzinie z zimnymi posiłkami i nie wszystko dostarczył. Składałyśmy reklamację. Sądzę że potrzebują jeszcze trochę czasu. Jakość- dla mnie średnia. Nie jestem wybredna, ale muszą się lepiej starać.
Klienta straconego później trudno odzyskać.
Życzę im jednak powodzenia.
Klienta straconego później trudno odzyskać.
Życzę im jednak powodzenia.
Bo nieważne co w twym życiu się dzieje.Wiem, że człowiek jest lepszym gdy się śmieje
I nieważne co w twym życiu się stanie Musisz odnaleźć swoją drogę .......w tym bałaganie
I nieważne co w twym życiu się stanie Musisz odnaleźć swoją drogę .......w tym bałaganie