Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa
![]() |
Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się... |
Guest Message by DevFuse
Zabawa mikołajkowa etc.
Rozpoczęty przez lucucello, 29 lis 2011 12:45
zabawa choinkowa zabawa mikołajkowa zabawa dla dzieci
18 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 listopad 2011 - 12:45
Witam, gdzie w Żyrardowie odbywają się zabawy choinkowe lub mikołajkowe?? Chciałabym pójść z moja córcia na coś takiego, ma mały kontakt z dziećmi bo wychowuje się sama w domku dlatego chciałabym jej troszkę umilić ten świąteczny czas:)
jeśli ktoś coś wie proszę o namiar:)
jeśli ktoś coś wie proszę o namiar:)
Napisano 30 listopad 2011 - 17:22
7 grudnia 2011 r godz 18 Osiedlowy Dom Kultury ul Wittenberga 5 ZABAWA MIKOŁAJKOWA dla dzieci
Wstęp wolny
Bo nieważne co w twym życiu się dzieje.Wiem, że człowiek jest lepszym gdy się śmieje
I nieważne co w twym życiu się stanie Musisz odnaleźć swoją drogę .......w tym bałaganie
I nieważne co w twym życiu się stanie Musisz odnaleźć swoją drogę .......w tym bałaganie
Napisano 03 grudzień 2011 - 19:40
Użytkownik jakarolcia1 dnia 30 listopad 2011 - 15:15 napisał
hej. 6grudnia o 17 będzie na Placu,zapalenie choinki i słodkie upominki dla dzieci. Byłam w tamtym roku i było fajnie,w tym roku też się wybieram
Też byłam w tamtym roku jedynie co mi się nie podobało to bałagan do zdjęcia z mikołajem
Napisano 06 grudzień 2011 - 18:52
Podasz szczegóły?
"Nasze blizny, obojętne czy te widoczne czy te noszone w sercu, mówią nam kim jesteśmy i gdzie byliśmy."Rogacz--------- 
--------- "Jeżeli żyjesz to oddychasz, jeżeli oddychasz to mówisz, jeżeli mówisz to zadajesz pytania, jeżeli pytasz myślisz, jeżeli myślisz to poszukujesz, jeżeli poszukujesz to zdobywasz doświadczenia, jeżeli doświadczasz to się uczysz, jeżeli się uczysz to sie rozwijasz, jeżeli się rozwijasz to marzysz, jeżeli marzysz to znajdujesz, a gdy znajdujesz - zaczynasz wątpić, jeżeli wątpisz to kwestionujesz, jeżeli kwestionujesz to dążysz do zrozumienia, jeżeli rozumiesz to wiesz, gdy już wiesz ,chcesz wiedzieć więcej, a jeżeli chcesz wiedzieć więcej to znaczy że żyjesz."

Napisano 06 grudzień 2011 - 20:23
Tak,porównam do poprzedniego roku.
w tamtym roku były śnieżynki,chodziły z koszykami i częstowały cukierkami-w tym roku była tylko jedna na scenie z Mikołajem.
Był sponsor do zdjęć-w tym roku jak masz aparat to sobie możesz zrobić.
W tamtym roku Mikołaj siedział do ostatniego dziecka, w tym roku wiele maluchów zostało rozczarowanych i zapłakanych bo się nie załapało na zdjęcie.
w tamtym roku były śnieżynki,chodziły z koszykami i częstowały cukierkami-w tym roku była tylko jedna na scenie z Mikołajem.
Był sponsor do zdjęć-w tym roku jak masz aparat to sobie możesz zrobić.
W tamtym roku Mikołaj siedział do ostatniego dziecka, w tym roku wiele maluchów zostało rozczarowanych i zapłakanych bo się nie załapało na zdjęcie.
Napisano 06 grudzień 2011 - 21:33
Użytkownik Sayen dnia 06 grudzień 2011 - 21:28 napisał
Napisano dziś, 21:28 mi akurat maluch się rozchorował ale z tego co słyszę to dobrze że nie byłam. Dla zainteresowanych to jutro o 18 w ODK mają być Mikołajki dla dzieci Lubię to Cytuj selektywnie Odpowiedz
Nie żałuj.Nie ma czego.W tamtym roku było przed wyborami....To moje zdanie oczywiście.
Gdzie będzie o 18?
O 17 ma być zabawa w domu kultury na wittenberga
Napisano 09 grudzień 2011 - 01:06
Ten na placu to chyba były bokser, po nosie i kapturze wnioskując... pierwsza myśl jaka mi się nasunęła
Napisano 15 grudzień 2011 - 19:55
Użytkownik PiteRroN dnia 09 grudzień 2011 - 01:06 napisał
Ten na placu to chyba były bokser, po nosie i kapturze wnioskując... pierwsza myśl jaka mi się nasunęła
mi też
Użytkownik brian dnia 14 grudzień 2011 - 21:17 napisał
Nie ważny nos ważne jakie miał prezenty dla dzieciaków
Moja córka w kwietniu będzie miała 7lat,była zawiedziona jak zobaczyła Mikołaja z bliska i odkryciem ,że ów Mikołaj jest sztuczny...
Użytkownik PiteRroN edytował ten post 16 grudzień 2011 - 01:31