Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa
![]() |
Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się... |
Galeria "Stara Garbarnia"
#1 Gość_Łukasz Kalata
Napisano 01 grudzień 2011 - 15:09
Galeria Stara Garbarnia to nowo powstały kompleks handlowy
w Żyrardowie. Znajdą tu Państwo sklepy odzieżowe i spożywcze oraz kawiarnie i punkty gastronomiczne. Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia Galerii!
Kompleks handlowy Stara Garbarnia składa się z pięciu połączonych ze sobą budynków o łącznej powierzchni sprzedażowej ok. 7 tys. mkw. Już wkróce znajdzie się tu ok. 40 lokali.
Mieści się tu m.in. supermarket Marc-Pol. W Galerii Żyrardów mogą Państwo również zrealizować wszelkiego typu cele: opłacić rachunki, kupić leki, nowy telefon i sprzęt gospodarstwa domowego, zjeść smaczne ciasto, zdobyć markowe ubrania, modne buty, kosmetyki i wiele innych! Można również skorzystać z solarium i salonu fryzjerskiego.
W Galerii Stara Garbarnia znajdą się:
• sklepy odzieżowe
• sklepy spożywcze
• restauracje
• kawiarnie
• bary
• cukiernia
• punkty usługowe
• salony sieci komórkowych
• sklep AGD
• salon fryzjersko-kosmetyczny
• wiele innych
A wszystko to w jednym miejscu! Główni najemcy Galerii to: Marc-Pol, Deichmann, Pepco, Tako, Textil-Market, Kolporter, Cyfra+, Boti, Apteka, Jubistyle, Kangur, Gold-Bot, Kawiarnia oraz Rossman. Są to tylko niektóre z licznych sklepów, które mogą Państwo odwiedzić w Galerii Żyrardów!
Źródło: http://www.galeria-zyrardow.pl
Rozwiały się spekulacje, dotyczące tego, że w tamtejszej galerii ma powstać Tesco. Tym czasem powstaje Marc-Pol. Kolejny ma być w Galerii na 1-go Maja. Szkoda, myślałem, że może wreszcie uda się otworzyć w Żyrardowie market czynny 24h, w mojej ocenie bardzo potrzebny.
Napisano 01 grudzień 2011 - 20:33
Użytkownik Łukasz Kalata dnia 01 grudzień 2011 - 15:09 napisał
Napisano 01 grudzień 2011 - 21:56

Napisano 02 grudzień 2011 - 00:26
P.S.
Po 22:00 Żabkę jeszcze masz w rezerwie
Rozrzucili już ulotki z butami, Deichmann otwarty ?
Napisano 02 grudzień 2011 - 13:22
Poczuwając się poniekąd jako „wywołani do tablicy”
Jest nam niezmiernie miło poinformować o otwarciu pierwszego sklepu w naszej nowej galerii Stara Garbarnia.
Nie zwlekając dłużej, postanowiliśmy otworzyć pierwszy i jedyny w Żyrardowie, sklep obuwniczy sieci Daichmann.
Marki chyba nie trzeba przedstawiać, gdyż na naszej decyzji zaważyły właśnie opinie Klientów, czyli Was, którzy nie bacząc na trwające jeszcze prace, dopominali się o informacje nt. naszych sklepów.
Mamy nadzieję, że nasza oferta, na którą składa się m.in. Daichmann, pozytywnie trafi w Wasze gusta i niniejszym zapraszamy do nas!

Tym samym chcielibyśmy zapoczątkować naszą stałą obecność na Waszym forum. Już za kilka dni otwarcie pierwszego sklepu, jednak w najbliższej przyszłości pojawią się kolejne, o czym będziemy Was informować.
Zdajemy sobie sprawę, że z pewnością nie uda nam się trafić we wszystkie gusta – mimo to, postaramy się jak najlepiej z Wami współpracować i jesteśmy otwarci na każdą dobrą radę, a nawet krytykę (oby tylko konstruktywną
Zapraszamy do odwiedzania nas tutaj, jak i w realnym świecie!
Z pozdrowieniami,
Piotr Konarski
marketing & pr manager
Stara Garbarnia www.staragarbarnia.eu
Użytkownik Stara Garbarnia edytował ten post 02 grudzień 2011 - 13:35
Napisano 03 grudzień 2011 - 10:54
a) faktu startowania przez niego w wyborach
b) zaangażowania w jakiś biznes

I na kolanach o przebaczenie prosić do Częstochowy się udał
Napisano 05 grudzień 2011 - 09:13
po pierwsze, tak chyba jest bardziej fair mówiąc coś, bez ukrywania się pod jakimś nickiem - i to zarówno jeśli się wyraża swoje poglądy (polityczne czy jakiekolwiek inne), jak i kiedy się pracuje
skoro można mnie spotkać na ulicy, a moje imię i nazwisko widnieje pod dokumentami, to nie ma sensu ukrywanie się, a osobiście nie widzę takiej potrzeby.
owszem - nie mam zbyt wielu możliwości (głównie czasowych) by rozpisywać się na forum, ale mam nadzieję że jeszcze będzie okazja. Co do Żyrardowa Tak Po Prostu - to jeszcze nie koniec, a wręcz przeciwnie
a co Starej Garbarni - Forum nie ma nam służyć za tubę reklamową, bo to nie tak - w moment to wykryjecie i zrównacie z ziemią
Stajemy z otwartą przyłbicą - po to, by razem z Forumowiczami starać się by ta galeria była lepsza. Owszem - mamy własne pomysły, ale to miejsce jest dla Was, więc jesteśmy otwarci na propozycje i wszelkie uwagi
Tak po prostu
Pozdrawiam,
Piotr
Napisano 05 grudzień 2011 - 09:37
Użytkownik goosiaa dnia 04 grudzień 2011 - 21:41 napisał
Myślę,że takie delikatesy cieszyłyby się wielkim powodzeniem z uwagi na asortyment, natomiast w Żyrardowie padliby szybko z uwagi na ceny.
Skoro w zamierzeniu ma to byc "galeria handlowa" na poziomie, to widziałbym tam takie marki jakie można spotkać wokół Starej Przędzalni.

Napisano 06 grudzień 2011 - 10:29
Użytkownik CAM-VID dnia 05 grudzień 2011 - 09:37 napisał
No żeś przy...
House czy też Reserve to dla Ciebie marki godne handlowej galerii
P.S.
Alma wcale cen wygórowanych nie ma.
Użytkownik bergerac edytował ten post 06 grudzień 2011 - 10:31
Napisano 06 grudzień 2011 - 11:05
Użytkownik bergerac dnia 06 grudzień 2011 - 10:29 napisał
No żeś przy...
House czy też Reserve to dla Ciebie marki godne handlowej galerii
Widziałem te marki w kilku galeriach w Warszawie, Krakowie, Poznaniu i Gdańsku. Natomiast w Bolimowie w żadnej.

Napisano 06 grudzień 2011 - 19:41
Można już przejechać od Środkowej do Ossowskiego przy Starej Garbarni a parking jest tam gdzie był wcześniej strzeżony.
Użytkownik PiteRroN edytował ten post 06 grudzień 2011 - 19:45
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych