Skocz do zawartości

Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa

Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się...
Guest Message by DevFuse

Galeria "Stara Garbarnia"

galeria galeria środkowa stara garbarnia marc-pol Deichmann Pepco Tako Textil-Market Kolporter Cyfra+

104 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_Łukasz Kalata

• Gość

Napisano 01 grudzień 2011 - 15:09

Na stronie nowej żyrardowskiej galerii czytamy:

Galeria Stara Garbarnia to nowo powstały kompleks handlowy
w Żyrardowie. Znajdą tu Państwo sklepy odzieżowe i spożywcze oraz kawiarnie i punkty gastronomiczne. Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia Galerii!

Kompleks handlowy Stara Garbarnia składa się z pięciu połączonych ze sobą budynków o łącznej powierzchni sprzedażowej ok. 7 tys. mkw. Już wkróce znajdzie się tu ok. 40 lokali.

Mieści się tu m.in. supermarket Marc-Pol. W Galerii Żyrardów mogą Państwo również zrealizować wszelkiego typu cele: opłacić rachunki, kupić leki, nowy telefon i sprzęt gospodarstwa domowego, zjeść smaczne ciasto, zdobyć markowe ubrania, modne buty, kosmetyki i wiele innych! Można również skorzystać z solarium i salonu fryzjerskiego.

W Galerii Stara Garbarnia znajdą się:
• sklepy odzieżowe
• sklepy spożywcze
• restauracje
• kawiarnie
• bary
• cukiernia
• punkty usługowe
• salony sieci komórkowych
• sklep AGD
• salon fryzjersko-kosmetyczny
• wiele innych

A wszystko to w jednym miejscu! Główni najemcy Galerii to: Marc-Pol, Deichmann, Pepco, Tako, Textil-Market, Kolporter, Cyfra+, Boti, Apteka, Jubistyle, Kangur, Gold-Bot, Kawiarnia oraz Rossman. Są to tylko niektóre z licznych sklepów, które mogą Państwo odwiedzić w Galerii Żyrardów!

Źródło: http://www.galeria-zyrardow.pl

Rozwiały się spekulacje, dotyczące tego, że w tamtejszej galerii ma powstać Tesco. Tym czasem powstaje Marc-Pol. Kolejny ma być w Galerii na 1-go Maja. Szkoda, myślałem, że może wreszcie uda się otworzyć w Żyrardowie market czynny 24h, w mojej ocenie bardzo potrzebny.

#2 PiteRroN

.,¸_¸,.Dzień Konia.,¸_¸,.

• Moderator
  • 2414 postów

Napisano 01 grudzień 2011 - 20:33

Wyświetl postUżytkownik Łukasz Kalata dnia 01 grudzień 2011 - 15:09 napisał

Szkoda, myślałem, że może wreszcie uda się otworzyć w Żyrardowie market czynny 24h, w mojej ocenie bardzo potrzebny.

hmmm ostatnio jak zwiedzałem miasto po 24:00 to nie spotkałem nawet jednej osoby, kilka samochodów i wielka pustka. Kto tam będzie robił nocne zakupy za tyle by zwrócił się koszt uruchomienia trzeciej zmiany ?

#3 Rogacz

Bóg Wszystkich Troli Forumowych ;)

• Support
  • 4831 postów

Napisano 01 grudzień 2011 - 21:56

Jak to kto? Łukasz :)
"Nasze blizny, obojętne czy te widoczne czy te noszone w sercu, mówią nam kim jesteśmy i gdzie byliśmy."Rogacz
---------
Dołączona grafika
---------
"Jeżeli żyjesz to oddychasz, jeżeli oddychasz to mówisz, jeżeli mówisz to zadajesz pytania, jeżeli pytasz myślisz, jeżeli myślisz to poszukujesz, jeżeli poszukujesz to zdobywasz doświadczenia, jeżeli doświadczasz to się uczysz, jeżeli się uczysz to sie rozwijasz, jeżeli się rozwijasz to marzysz, jeżeli marzysz to znajdujesz, a gdy znajdujesz - zaczynasz wątpić, jeżeli wątpisz to kwestionujesz, jeżeli kwestionujesz to dążysz do zrozumienia, jeżeli rozumiesz to wiesz, gdy już wiesz ,chcesz wiedzieć więcej, a jeżeli chcesz wiedzieć więcej to znaczy że żyjesz."

#4 Gość_Łukasz Kalata

• Topic Starter
  • Gość

Napisano 01 grudzień 2011 - 23:18

W Skierniewicach się kręci. Myślę, że znalazłoby się sporo zapracowanych i zaganianych osób, które mają potrzebę zrobić zakupy po 22.

#5 PiteRroN

• Moderator
  • 2414 postów

Napisano 02 grudzień 2011 - 00:26

No to nie trzeba robić zaraz czynnego 24h :P starczy taki od 16:00 do 24:00 :)
P.S.
Po 22:00 Żabkę jeszcze masz w rezerwie :P

Rozrzucili już ulotki z butami, Deichmann otwarty ?

#6 mOnkUś

Kombatant

• Użytkownik
  • 1312 postów

Napisano 02 grudzień 2011 - 11:15

Pamiętajcie jeszcze o wytrawnych melanżownikach, miłośnikach nocnego życia, którzy nie zawsze mają ochotę na kilometrowe kolejki i drożyznę w każdym spośród pięciu żyrardowskich nocnych, tudzież na dość odlegle położonych stacjach benzynowych ;)

#7 Stara Garbarnia

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 02 grudzień 2011 - 13:22

Szanowni Państwo, Drodzy Forumowicze,
Poczuwając się poniekąd jako „wywołani do tablicy” :), pozwólcie na kilka słów od Starej Garbarni.

Jest nam niezmiernie miło poinformować o otwarciu pierwszego sklepu w naszej nowej galerii Stara Garbarnia.

Nie zwlekając dłużej, postanowiliśmy otworzyć pierwszy i jedyny w Żyrardowie, sklep obuwniczy sieci Daichmann.
Marki chyba nie trzeba przedstawiać, gdyż na naszej decyzji zaważyły właśnie opinie Klientów, czyli Was, którzy nie bacząc na trwające jeszcze prace, dopominali się o informacje nt. naszych sklepów.
Mamy nadzieję, że nasza oferta, na którą składa się m.in. Daichmann, pozytywnie trafi w Wasze gusta i niniejszym zapraszamy do nas!
Dołączona grafika

Tym samym chcielibyśmy zapoczątkować naszą stałą obecność na Waszym forum. Już za kilka dni otwarcie pierwszego sklepu, jednak w najbliższej przyszłości pojawią się kolejne, o czym będziemy Was informować.
Zdajemy sobie sprawę, że z pewnością nie uda nam się trafić we wszystkie gusta – mimo to, postaramy się jak najlepiej z Wami współpracować i jesteśmy otwarci na każdą dobrą radę, a nawet krytykę (oby tylko konstruktywną ;) ).
Zapraszamy do odwiedzania nas tutaj, jak i w realnym świecie!

Z pozdrowieniami,
Piotr Konarski
marketing & pr manager
Stara Garbarnia www.staragarbarnia.eu

Użytkownik Stara Garbarnia edytował ten post 02 grudzień 2011 - 13:35

#8 Gość_water7

• Topic Starter
  • Gość

Napisano 02 grudzień 2011 - 13:26

OOO Piotruś :)

#9 Gość_Łukasz Kalata

• Topic Starter
  • Gość

Napisano 02 grudzień 2011 - 14:25

Pozwolicie, że nie będziemy dublować tematów.

#10 PiteRroN

• Moderator
  • 2414 postów

Napisano 02 grudzień 2011 - 23:58

Tam powitania a tu informacje ;)

#11 CAM-VID

Szycha

• Administrator
  • 7971 postów

Napisano 03 grudzień 2011 - 10:54

Zauważyłem pewną prawidłowość. Aktywność na forum danego forumowicza wzrasta wprost proporcjonalnie do:

a) faktu startowania przez niego w wyborach
b) zaangażowania w jakiś biznes

:) :) :)
A ten cały Cam-Vid. Byś do kościoła poszedł i pomodlił się bezbożniku
Dołączona grafika
I na kolanach o przebaczenie prosić do Częstochowy się udał

#12 teqton

Doświadczony

• Użytkownik
  • 657 postów

Napisano 03 grudzień 2011 - 14:17

Coś w tym jest :]

#13 Piotr Konarski

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 05 grudzień 2011 - 09:13

mam tylko nadzieję że nic zdrożnego :]
po pierwsze, tak chyba jest bardziej fair mówiąc coś, bez ukrywania się pod jakimś nickiem - i to zarówno jeśli się wyraża swoje poglądy (polityczne czy jakiekolwiek inne), jak i kiedy się pracuje
skoro można mnie spotkać na ulicy, a moje imię i nazwisko widnieje pod dokumentami, to nie ma sensu ukrywanie się, a osobiście nie widzę takiej potrzeby.

owszem - nie mam zbyt wielu możliwości (głównie czasowych) by rozpisywać się na forum, ale mam nadzieję że jeszcze będzie okazja. Co do Żyrardowa Tak Po Prostu - to jeszcze nie koniec, a wręcz przeciwnie ;).
a co Starej Garbarni - Forum nie ma nam służyć za tubę reklamową, bo to nie tak - w moment to wykryjecie i zrównacie z ziemią :D. Na krytykę jestem otwarty - oby była tylko konstruktywna, wówczas każda rada, każdy pomysł - bezcenne.
Stajemy z otwartą przyłbicą - po to, by razem z Forumowiczami starać się by ta galeria była lepsza. Owszem - mamy własne pomysły, ale to miejsce jest dla Was, więc jesteśmy otwarci na propozycje i wszelkie uwagi
Tak po prostu :)

Pozdrawiam,
Piotr

#14 CAM-VID

Szycha

• Administrator
  • 7971 postów

Napisano 05 grudzień 2011 - 09:37

Czyli moje spostrzeżenie było trafne.

Wyświetl postUżytkownik goosiaa dnia 04 grudzień 2011 - 21:41 napisał

A podobno miał być Piotr i Paweł albo Alma :-(

Myślę,że takie delikatesy cieszyłyby się wielkim powodzeniem z uwagi na asortyment, natomiast w Żyrardowie padliby szybko z uwagi na ceny.

Skoro w zamierzeniu ma to byc "galeria handlowa" na poziomie, to widziałbym tam takie marki jakie można spotkać wokół Starej Przędzalni.
Dołączona grafika

#15 ElPrincipito

Doświadczony

• Użytkownik
  • 701 postów

Napisano 06 grudzień 2011 - 10:17

A sklep sportowy jakiś będzie? Może rowery będą w sprzedaży?:)
Pamiętajcie, drogie dziatki,
Nie żartować z ojca, matki,
Bo paraliż postępowy,
Najzacniejsze trafia głowy.
"Dziadzio", T. Boy-Żeleński

#16 bergerac

Doświadczony

• Użytkownik
  • 672 postów

Napisano 06 grudzień 2011 - 10:29

Wyświetl postUżytkownik CAM-VID dnia 05 grudzień 2011 - 09:37 napisał

Myślę,że takie delikatesy cieszyłyby się wielkim powodzeniem z uwagi na asortyment, natomiast w Żyrardowie padliby szybko z uwagi na ceny. Skoro w zamierzeniu ma to byc "galeria handlowa" na poziomie, to widziałbym tam takie marki jakie można spotkać wokół Starej Przędzalni.

No żeś przy...
House czy też Reserve to dla Ciebie marki godne handlowej galerii ;)

P.S.
Alma wcale cen wygórowanych nie ma.

Użytkownik bergerac edytował ten post 06 grudzień 2011 - 10:31

Ja mam fizjonomię brzydką, język niewyjściowy a i szujowaty jestem

#17 grzesiek

Rutyniarz

• Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 06 grudzień 2011 - 10:40

Alma i Bomi ostatnio tak kombinuja by mieć lepsze towary (delikatesowe) w wyższych cenach, ale te zwykłe cenią sobie w okolicach cen dyskontowych.

#18 CAM-VID

Szycha

• Administrator
  • 7971 postów

Napisano 06 grudzień 2011 - 11:05

Wyświetl postUżytkownik bergerac dnia 06 grudzień 2011 - 10:29 napisał

No żeś przy...
House czy też Reserve to dla Ciebie marki godne handlowej galerii ;)

Widziałem te marki w kilku galeriach w Warszawie, Krakowie, Poznaniu i Gdańsku. Natomiast w Bolimowie w żadnej.
Dołączona grafika

#19 Jarecki

Forumowicz

• Użytkownik
  • 366 postów

Napisano 06 grudzień 2011 - 14:17

Parking - jest?
Dołączona grafika

#20 PiteRroN

• Moderator
  • 2414 postów

Napisano 06 grudzień 2011 - 19:41

Gdybyś wszedł na oficjalną stronę (podaną w pierwszym poście) to byś się doczytał, że na ponad 200 aut....
Można już przejechać od Środkowej do Ossowskiego przy Starej Garbarni a parking jest tam gdzie był wcześniej strzeżony.

Użytkownik PiteRroN edytował ten post 06 grudzień 2011 - 19:45

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych