Skocz do zawartości

Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa

Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się...
Guest Message by DevFuse

Galeria "Stara Garbarnia"

galeria galeria środkowa stara garbarnia marc-pol Deichmann Pepco Tako Textil-Market Kolporter Cyfra+

104 odpowiedzi w tym temacie

#101 Stara Garbarnia

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 04 kwiecień 2012 - 10:42

I jak wrażenia po pierwszym dniu z MediaExpert w Żyrardowie? :)

mamy nadzieję, że dobre, a w kolejce (cały dzień była!...dłuższa, krótsza, ale non stop! :o ) nie było zimno i nudno :D

Wszystkich, którzy nie zdążyli być wczoraj, zapraszamy już dziś, jutro i w ogóle - bez obaw, dostawy będą na bieżąco, kolejki do wejścia nie ma, a to dopiero początek i pierwsza z wielu promocji MediaExpert :)

Zapraszamy do Starej Garbarni !

ps. w Wielką Sobotę tj. 7 kwietnia, sklepy będą otwarte minimum od 8.00 do 14.00.

#102 brian

Weteran

• Przyjaciel
  • 3207 postów

Napisano 04 kwiecień 2012 - 11:24

Właśnie wszystko pięknie tylko ta wczorajsza kolejka :( i połowa ludzi tylko oglądających.Miałem zamiar iść bo interesował mnie jeden duży telewizor.Jednak widząc kolejke dałem sobie spokój .
Naród który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
/J.Piłsudski/

#103 Stara Garbarnia

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 04 kwiecień 2012 - 13:56

Polecamy spróbować dziś :)
owszem w sklepie dość ciasno, ale czas oczekiwania na wejście do środka 0min. 0 sec. :D

a telewizory jeszcze są, gdyby zaś wymarzony model był znikł, to zawsze można zapytać, porozmawiać i ew. zamówić - nowa dostawa w drodze ;)

Użytkownik Stara Garbarnia edytował ten post 04 kwiecień 2012 - 13:57

#104 brian

Weteran

• Przyjaciel
  • 3207 postów

Napisano 04 kwiecień 2012 - 19:20

Jutro przyjdę ale nie wiem czy ten telewizor jeszcze jest moim wymarzonym ;) byłem dziś w Warszawie u konkurencj na "S" i tam jest mój telewizor marzeń :) .Trzeba będzie się potargować ;)
Naród który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
/J.Piłsudski/

#105 Peefe

Forumowicz

• Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 22 kwiecień 2012 - 22:48

Duży plus za kartony, większy za rysunki dzieci. Jak rozumiem z czasem z okazji różnych świąt będą się zmieniać dekoracyjnie.

Może jest szansa na bankomat typu euronet/cash4you przy Markpolu czy jak mu tam?
Przejmiecie dzięki temu część ludzików co drepczą do biedronki po drugiej stronie ulicy.
Spożywczak też z czystym sercem mógłby wtedy oferować zniżkę 1-2% dla osób płacących gotówką. Niby nic ale zawsze klient dodatkowo zadowolony.
Do tego wszelakie reklamy/promocyjne ceny mogły by być podawane po tym rabacie.
Bankomat dało by się pewnie przejać z kauflanda. W chwili obecnej mają dwa (jeden oryginalny euronet i drugi przejęty). Stonka po drugiej stronie też ma.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych