Skocz do zawartości

Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa

Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się...
Guest Message by DevFuse

- - - - -

Informacja o Samorządach Mieszkańców działających na terenie Żyrardowa.

Samorządność.

1 odpowiedź w tym temacie

#1 Rencista.

Weteran

• Użytkownik
  • 3224 postów

Napisano 22 luty 2012 - 18:59

Dzięki mojej inicjatywie popartej przez przewodniczącego Komisji d/s samorządów mieszkańców- radnego Jarosława Gejcyga na stronie internetowej UM w Żyrardowie pojawił się odnośnik dotyczący samorządów mieszkańców działających w naszym mieście. Na razie podana jest mapa miasta z podziałem na obszary, z wyszczególnieniem ulic,które podlegają poszczególnym samorządom, składów osobowych i pełnionych funkcji radnych i terminy spotkań. Mam nadzieję,że taka informacja pomoże chętnym do uczestnictwa w spotkaniach samorządów,gdzie można zgłaszać wszelkie sprawy dotyczące dzielnic.
http://www.zyrardow....ieszkancow.html

#2 zico

Doświadczony

• Użytkownik
  • 565 postów

Napisano 23 luty 2012 - 22:09

Samorząd nr 6 spotkanie w ostatnia środę marca o godz 19-tej w hali Osir na górze