Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa
![]() |
Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się... |
empik w Żyrardowie
Napisano 23 lipiec 2009 - 22:37
Co do empiku w Żyrardowie to prawdę powiedziawszy nic nie wiem na ten temat, ale od ok. dwóch lat mamy koncepcje otwierania salonów partnerskich w mniejszych miastach. Jeśli kogoś to interesuje szczegóły tutaj - http://www.empik.com...ony_partnerskie
Ceny w naszym portalu, tak jak niektórzy już to zauważyli są niższe niż w salonach. Jak najbardziej można zamawiać produkt poprzez stronę i odbierać w salonie nie płacąc za przesyłkę. Dodatkowo można również dokonywać zakupów w salonach poprzez aplikacje infopunkt. Przez tą aplikację można kupić produkt którego nie ma aktualnie w salonie albo taniej poprzez portal.
Może kogoś zainteresuje również, że na portalu mamy pokaźną ilość literatury obcojęzycznej.
Niezła reklama mi wyszła, a chciałem napisać tylko kilka słów o różnych możliwościach dokonywania zakupów.
#42 Gość_water7
Napisano 24 lipiec 2009 - 10:16
Napisano 24 lipiec 2009 - 21:02
juhu jeszcze raz - jak w grudniu otworzą , to pewnie wsiąknę tam na zakupy świąteczne...
uh, ostatnio nie bywam w warszawce - czy u nas może jest już ta sieć FNAC takaich księgarni jak empik?
Napisano 07 sierpień 2009 - 22:26
#45 Gość_water7
Napisano 11 sierpień 2009 - 09:51
Napisano 13 sierpień 2009 - 17:09
Napisano 15 sierpień 2009 - 13:51
Napisano 15 sierpień 2009 - 19:25
Cytat
Empik to Empik. Jak otworzą na pewno będziesz zadowolony. Myślę, że różnice pomiędzy Żyrardowem a Warszawą będą niewielkie.
#50 Gość_pece
Napisano 15 sierpień 2009 - 19:32
Cytat
To już ocenimy w momencie w którym zostanie on otworzony. Na tę chwilę ciężko jest oceniać, czy ktoś będzie 'na pewno' zadowolony (;
#52 Gość_pece
Napisano 16 sierpień 2009 - 12:02
Cytat
Otworzony jest imiesłowem dotyczącym określonej czynności, a o to chodziło. Poza tym obie formy są poprawne.
Cytat
[ironia]Ba, nawet w McDonaldsie byłem.[/ironia] (; Jakbyś jednak nie zauważył, to Warszawa, Gdańsk, czy Łódź różni się "nieco" od Żyrardowa. Jesteś więc pewien, że będzie to identyczna forma co w przypadku tych trzech wielkich miast? Ja jednak takiej pewności nie mam i jestem daleki od odgórnego formułowania założeń w stylu "na pewno będziesz zadowolony" :-)
Napisano 17 sierpień 2009 - 07:42
Cytat
Byłeś kiedyś w Emipku? W Warszawie, Gdańsku i Łodzi? Wszędzie te same saloniki. Standard.
Nie twierdzę, że to dobre ale tak jest.
standard może i taki sam ale na pewno będzie mniej towaru, bo to zależy od powierzchni użytkowej
#55 Gość_water7
Napisano 17 sierpień 2009 - 08:19
#56 Gość_Andreas
Napisano 17 sierpień 2009 - 10:01
Cytat
Ale skoro już (w końcu!) dociera to ze względu na to, że czas oczekiwania był tak długi, chciałoby się by ostatecznie dotarła w najlepszej formie. Chyba, ze wyjdziemy z założenia, że na bezrybiu i rak ryba. http://zyrardow24h.p...tyle_emoticons/default/dry.gif
Napisano 17 sierpień 2009 - 21:29
Żyrardów Stara Przędzalnia (SP) Salon zostanie wkrótce otwarty
Czas pokaże jaki będzie, ważne, że jak sobie zamówie na www to mi to za darmo dowiozą do naszego http://zyrardow24h.p...tyle_emoticons/default/tongue.gif
Napisano 18 sierpień 2009 - 12:54
Jeżeli mają państwo jakiekolwiek pytania odnośnie odnośnie empiku, chętnie udzielę informacji.
Pozdrawiam
Kamil Dziuba
dyrektor salonu
#60 Gość_Andreas
Napisano 18 sierpień 2009 - 13:09
Cytat
Tak się zastanawiałem, czy jest coś o co chciałbym zapytać i przyszło mi do głowy pytanie dotyczące (wydawałoby się, że nierozwiązywalnego) problemu naszego miasta. W związku z tym:
Czy w tym nowym, pięknym salonie będą również toalety dla klientów? http://zyrardow24h.p...tyle_emoticons/default/blush.gif