Skocz do zawartości

Witaj na Zyrardow24h.pl - Internetowe Forum Mieszkańców Żyrardowa

Ponad 1500 stałych użytkowników, blisko 3500 odwiedzin dziennie… i ponad 300.000 odwiedzin w miesiącu ! Pytasz czy czytają nas częściej niż lokalne gazety? Przekonaj się… Korzystanie z forum i rejestracja są bezpłatne, a dodatkowo uzyskujesz dostęp do innych tematycznych działów, możesz brać udział w licznych dyskusjach, poznasz nowych i ciekawych ludzi… Dołącz do nas! Zaloguj się...
Guest Message by DevFuse

- - - - -

Schronisko w Korabiewicach

83 odpowiedzi w tym temacie

#81 Stańczyk

Weteran

• Użytkownik
  • 2003 postów

Napisano 16 marzec 2011 - 13:05

Reportaż o Korabiewicach znalazł się w prokuraturze. Doniesienie na TVN złożyli lekarze weterynarii wskazani w reportażu. Czy oprócz nich ktoś jeszcze? - tego nie wiem. Przy okazji tej sprawy wyszło na jaw, że TVN - jako jedyna telewizyjna - nie podpisała tzw. karty etyki mediów (opracowanej przez Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich), co akurat w przypadku tej telewizji wydaje się być bardzo dziwne. Co oznacza nie podpisanie karty? Ano to, że dziennikarze tej stacji mogą sobie pozwolić na "dużo, dużo więcej..."

Użytkownik Stańczyk edytował ten post 16 marzec 2011 - 13:06

#82 CAM-VID

Guru

• Administrator
  • 8085 postów

Napisano 16 marzec 2011 - 13:27

Wyświetl postUżytkownik Stańczyk dnia 16 marzec 2011 - 13:05 napisał

Reportaż o Korabiewicach znalazł się w prokuraturze. Doniesienie na TVN złożyli lekarze weterynarii wskazani w reportażu.

No i bardzo dobrze. Jak ktoś jest matołem to niech teraz odszczekuje.
A ten cały Cam-Vid. Byś do kościoła poszedł i pomodlił się bezbożniku
Dołączona grafika
I na kolanach o przebaczenie prosić do Częstochowy się udał

#83 Jancio

Weteran

• Użytkownik
  • 2144 postów

Napisano 15 grudzień 2011 - 21:11

Jaki interes ma TVN by dalej ciągnąc w uwadze temat Korabiewic. Czy tani poklask nad losem biednych zwierzaków Oglądałem dziś i czułem ogromny niesmak ze pan dziennikarz nie pogonił tego nieroba z ze stowarzyszenia któren na sile chciał naciągnąć prawo by się wykazać. Wiwat nasz poseł który wykazał brak samoobrony wygadywania głupot. Ciekawe co wie na temat który się wypowiadał podpuszczony przez dziennikarza. Teraz uzasadnienie w lato widziałem kolejkę piesków z Korabiewic jak się dowiedziałem do weterynarza na leczenie.Gdzie wypowiedź tego weterynarza czyżby nie było potrzeby pozytywnej wypowiedzi w materiale. Jakie dziwne wypowiadanie głupot przez posła Dzięcioła, któremu Sejm z Bigbrotherem się pomyliło chyba.
"Jeżeli w ogóle warto coś robić, to warto to robić dobrze" - Albert Einstein

#84 Gość_turboneta

• Topic Starter
  • Gość

Napisano 15 grudzień 2011 - 21:55

Zabrakło również informacji, że piesek ma 12 lat i po przewiezieniu do Warszawy i zbadaniu okazało się, że jest okazem zdrowia.
Nie wiem o co chodzi w tym wszystkim i jak wielką siłę przebicia ma viva, że do tej pory reporter z Uwagi szaleje żeby zrobić materiał zupełnie dla mnie jiezrozumiały :(